Galac Consulting
EnglishNederlandsFrançais
Consulent in de zuivelhandel


Met meer dan 30 jaar ervaring als handelaar en adviseur in de nationale en internationale zuivelhandel, kan ik een positieve impuls geven aan uw ondernemerschap. Daarvoor verhandelde ik euro-obligaties, goud en zilver in "The City" London gedurende een 7-tal jaar. Ik behaalde een licentiaatsdiploma Rechten aan de UCL in Leuven. Met deze expertise sta ik u graag bij met ondersteuning en advies op verschillende fronten.

Belgo Milk


Waarom een consulent ?


U wil uw zaak doen groeien door aquisities of door interne groei ? Uw verkoop daalt of de winstmarges krimpen? Er zijn problemen op vlak van het personeel die te groot en onoverzichtelijk zijn geworden?
Ik heb ervaring opgedaan met dergelijke situaties in België, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Kameroun, Senegal en Canada. ----------------------------------------


milk truck


Hoe verloopt een consultatie?


Goede zaken beginnen bij de juiste combinatie van mensen en middelen. Voor mij zijn de interactieve relaties tussen mensen hèt vertrekpunt naar succes in zaken doen . De resultaten van een bedrijf zijn meestal een weerspiegeling hiervan.
Persoonlijke contacten tussen de opdrachtgever en de verschillende betrokken partijen zijn daarom essentieel: electronische middelen volstaan niet. Verschillende vergaderingen zijn meestal noodzakelijk om ons naar de juiste oplossingen te leiden.

-